Let's do this

Veel gestelde vragen

Permanente makeup

In principe is permanente makeup voor iedereen geschikt. De reden om voor permanente make-up te kiezen is voor iedereen anders. Redenen kunnen onder andere zijn:

  • Je hebt dunne of geen wenkbrauwen
  • Ook tijdens het sporten of zwemmen wil je dat je makeup blijft zitten
  • Je bent allergisch voor reguliere makeup
  • Tijdsbesparing, je hebt geen tijd om je elke dag op te maken
  • Je hebt last van haarverlies door bijv. een aandoening of ziekte

Het aanbrengen van permanente makeup is niet helemaal pijnloos. Echter ervaren de meeste mensen die niet als pijnlijk en is het vrijwel altijd goed te doen.

De producten die wij gebruiken zijn in principe niet schadelijk voor uw baby. Wanneer je twijfels hebt adviseren wij om te wachten tot na de zwangerschap en borstvoeding.
Waar je wel rekening mee moet houden is dat tijdens de zwangerschap de huid soms het pigment iets minder goed op neemt. De huid kan tijdens de zwangerschap donkerder kleuren rond de ogen en de mond, het zogenaamde zwangerschapsmasker. In dat geval is het verstandig om te wachten tot deze pigmentvorming is afgenomen om de huidskleur beter te bepalen.

Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 sessies met tussenpozen van 4 weken voor een optimaal resultaat.

Over het algemeen kun je meteen verder met je dagelijkse werkzaamheden. Soms kan de huid wat schrijnend aanvoelen, soms is de huid wat roder of dikker. Dit is meestal van korte duur.
Na de behandeling ziet de pigmentatie er donkerder uit. Na 3 tot 4 dagen wordt de kleur  minder en is wordt het de uiteindelijke kleur.

Laser ontharing

Dit verschilt per persoon, jouw haargroei en de te behandelen gebieden. Gemiddeld ligt het tussen 6 tot 8 behandelingen met een tussenperiode van 6 tot 10 weken.

Laser ontharing is vrijwel pijnloos. Volgens veel klanten voelt het ontharen als een warme gloed op de huid.

Na de behandeling kan de huid rood zijn, zwelling ontstaan en zouden er rond de haarzakjes rode puntjes kunnen ontstaan. De bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren.

Voor de behandeling mag je de huid scheren. Tot vier weken voor de behandeling mag je niet harsen of epileren.

×