Let's do this

diensten

laser ontharing

Nooit meer waxen!

Gooi je scheermesje maar weg

Diensten

laser ontharing

Met onze professionele diode laser verwijderen we definitief en pijnloos haar op gezicht, armen, oksels, benen en schaamstreek. Ook hebben we pakketten voor full-body ontharing voor zowel heren als dames.
Uiteraard zijn wij in het bezit van diploma’s en hebben we een intensieve training voor het gebruik van en advies van onze diode lasers gehad.

Kosteloos intake gesprek

Wil je weten of permanente makeup iets voor jou is? Kom langs voor een intake!

Waarom je kiest voor laser ontharen

Voordelen van laser ontharen

Meer informatie

laser ontharen

Laser ontharing is een innovatieve en efficiënte manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Onze laserapparatuur maakt gebruik van de nieuwste technologieën om snel en veilig haar te verwijderen.

Beautyluxx biedt laserontharing voor zowel mannen als vrouwen. We kunnen haargroei verwijderen van bijna elk gebied van het lichaam, waaronder gezicht, benen, armen, bikinilijn en rug. Onze laserapparatuur is speciaal ontworpen voor verschillende huid- en haartypes, dus we kunnen een behandeling op maat aanbieden voor elke klant.

Na een aantal behandelingen zullen de haren dunner worden en minder snel groeien. De meeste klanten zien resultaten na ongeveer 5 tot 7 behandelingen, hoewel dit afhankelijk is van de grootte van het behandelde gebied en de haargroei.

Wij garanderen dat onze laserontharing veilig en effectief is. Onze medische apparatuur is CE-gecertificeerd en onze professionals zijn gekwalificeerd en ervaren. Wij zorgen voor een professionele en discrete service, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over ongewenste aandacht.

Als je geïnteresseerd bent in laserontharing, neem dan gerust contact met ons op voor een gratis intake.

onze klanten zeggen

reviews

Erika
Read More
Altijd gladde benen, nooit meer scheren! Ik ben blij!
Erika
Read More
Altijd gladde benen, nooit meer scheren! Ik ben blij!
Erika
Read More
Altijd gladde benen, nooit meer scheren! Ik ben blij!
Previous
Next
×