Let's do this

Salon voor laser ontharen, wimper extensions, permanente make-up en nagels in Deventer

Beautyluxx: de specialisten in Deventer voor jouw permanente makeup, wimper extensions en laser ontharing.

Onze werkwijze

in 3 stappen

01

Vrijblijvende intake

We vinden het belangrijk dat we onze behandelingen afstemming op jou en jouw wensen. In onze vrijblijvende intake horen we die graag, bespreken de mogelijkheden en beantwoorden we graag jouw vragen.

02

Plan van aanpak

Als de intake klaar is maken we een plan van aanpak. Hierin noteren we precies hoe we gaan behandelen, wat we behandelen en hoeveel behandelingen we denken nodig te hebben om dit te bereiken. 

03

Perfect resultaat

Bij Beautyluxx krijg je altijd het perfecte resultaat van een behandeling. Door de  geavanceerdere apparatuur en onze professionals weten we zeker dat je na onze behandelingen tevreden bent!

Wie we zijn

Beautyluxx heet je welkom!

Beautyluxx heeft jarenlange ervaring in de beautybranche. Onze specialisten zijn opgeleid in het werken met een diode laser, weten alles van wimper extensions, permanente make-up en kunnen je uitstekend adviseren wat er in jouw situatie de beste oplossing is!

Diensten

maak je keuze

Laser ontharing
Wimper extensions
permanente makeup
Meer info

laser ontharen

Met onze professionele diode laser verwijderen we definitief en pijnloos haar op gezicht, armen, oksels, benen en schaamstreek. Ook hebben we pakketten voor full-body ontharing voor zowel heren als dames. Uiteraard zijn wij in het bezit van diploma’s en hebben we een intensieve training voor het gebruik van en advies van onze diode lasers gehad.

kosteloze intake

Weten of permanente makeup of laser ontharen iets voor jou is? Benieuwd of jouw huid of haar geschikt is?
Maak een afspraak voor een kosteloze intake. We adviseren je graag!

Je bent het waard!

meer over

wimper extensions

Mooie lange en volle wimpers die meteen opvallen als je een ruimte binnenloopt. Geen mascara meer nodig en een uitstraling waar anderen jaloers op zijn. Wimper extensions van Beautyluxx worden gezet door onze gediplomeerde medewerkers met jarenlange ervaring.
Zo weet je zeker dat je de deur uitloopt met prachtige lashes die wekenlang blijven zitten.

meer over

Permanente makeup

Prachtige wenkbrauwen die altijd er altijd perfect uitzien of elke dag opstaan met met een prachtige eyeliner waar je helemaal niets voor hoeft te doen? Dan is permanente make-up voor jou de ideale oplossing!

Niets meer bijwerken, geen uitgelopen eyeliner, nooit meer ongelijke wenkbrauwen. Je staat iedere dag op met mooie, opgemaakte ogen!

×